torstai 28. huhtikuuta 2011

Kukkapenkki herää.......

Pääsiäinen tuli ja meni, aurinkoa riittävästi ulkoilemiseen. Mummottaminen meni oikein hyvin, lapset, ukki ja mummo olivat tyytyväisiä viikonloppuun.
Kun lasten vanhemmat tulivat kotiin, minäkin sain tuliaisen, eikä vain nämä pienet pimpulat. Tyttäreni on väkertänyt ison amigurumin, nimeltään Herra Koipeliini, laukussa on pieniä Koipeliini-lapsia.


Nyt olen haravoinut kotini ympäristön. Sisälle on tullut taas joitakin muurahaisia, niitä tavallisia ei sokerisia ja ne asustavat olohuoneen seinän takana!! Näin niiden hiekkamaahan kaivamat koloset ja kovasti ahkeroivat...mutta taitaapa ahertaminen loppua lyhyeen!
Kukkapenkistäni löytyi jo kesän alkuja, en vain muista kaikkien nimiä :o)Tämä levittää pieniä kukkanappuloita ympäriinsä.
Ihme, tämä oli säilynyt kukkivana koko talven!
Luultavasti valkovuokkojen alkuja.
Lilja
Pikkusydän
Tänään on kylällä markkinat, krääsää taas joka lähtöön, mutta pitäähän siellä kauppareissulla käydä kiertelemässä. Vappusimaa en ole tehnyt moneen vuoteen, olishan se makeaa, mutta sitä lipittelisi ihan huvikseen ja kun en halua enää menetettyjä kiloja takaisin, niin juokoon toiset minunkin kalorit.

Uusi käsityöjuttu on taas kuvioissa....oletkos tehnyt jo tällaista, mihin tarvitaan ryijypohjaa, räsyjä ja koukkuneula? Saattaahan tämä olla monelle tuttu juttu, mutta minulle uusi ja aika kiva!
Mitähän tekis??
Lopuksi taas jotain vanhaa...
Hän on *Ellu*
Nähdään taas....

2 kommenttia:

 1. kauniisti nousevat kukkasi maasta. Samoin täällä. Nyt vain pelkään kylmiä öitä, ettei lupaavasti alkanut kasvu vain taantuiosi kylmään.
  oikein hyvää vapun seutua!

  VastaaPoista
 2. Kyllä ne maasta ponnistavat! Vuohenjuuri jo nupuilla ja mehitähti kasvattaa "narun" päähän pieniä palleroisia poikasiaan. Lilja nousee vähitellen ja kaikki on kohta kukassa.
  Jännän käsityön olet keksinyt! Sitä en ole koskaan nähnyt tehtävän aikaisemmin.
  PS. minulla kukkii pikkusydän jo täysillä.

  VastaaPoista