keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Keskiviikko-aamu

Sataa vain koko ajan, ei kiva. Eilenkin yritin mennä sadekuurojen välissä kylälle mutta sain mennen tullen ja palatessa vettä niskaani.....enpähän ole sokerista - onneksi!

Kukkapenkin kukat tykkäävät kyllä tuosta sateesta, mutta poikani talon ulkoremontti ei oikein tykkää. Kun kukonlaulun aikaan taas heräsin, niin vettä tuli kuin aisaa...harmitti ihan nousta sängystä ylös, kun eivät saa tehdä hommiansa.

Virkkauspäivä jatkuu, teen uuden kierroksen sisareni poismenon jälkeen aloittamaani surutyö-torkkupeittoon. Isoäidin neliöissä on tähän asti ollu mustat reunat, mutta nyt virkkaan iloisen vihreää, Leenakin tykkäis siitä väristä. Kuva tulee myöhemmin.

Sen jälkeen, kun bloggeri oli 'bloggaajista riippumattomista syistä' pois käytöstä, tuo tunniste-loota on mennyt ihan sekaisin, enkä saa sitä kunnolla toimimaan....laittaa sitä sun tätä oman mielensä mukaan. Joten te, muutamat lukijani, älkää välittäkö, kai se joskus korjaantuu.

Kerkesin minä tässä välissä tehä yhen 'lahjaenkelin' joita olen värkännyt silloin tällöin.
Nyt ei oikein ajatukset pysy kasassa, joten oikein mukavaa keskiviikkoa ja toivotaan auringonpaistetta!

Vanhaa ompelusta....
Kaislikossa suhisee.....

Nähdään taas...........

6 kommenttia:

 1. Voi Eevamummo, sinä harmittelet siellä sadetta ja minä kulkenut koko aamun suu korvissa, kun vihdoin meillekkin tuota sadetta saatiin. Eilen illalla hiljalleen alkoi ja nyt näyttää niin ihanan märältä tuo vieklä eilen rutikuiva maa. Kyllä nyt kelpaa kasvien ilostella.

  Ihania töitä sinulla.

  Hyvää päivää sateesta huolimatta!

  VastaaPoista
 2. Ei lannistuta sateesta, viikonlopuksihan on luvattu taas lämmintä ja aurinkoa. Sade sai meilläpäin ainakin kaiken vihertämään, ihanaa.
  Suloinen enkeli tyttö se siinä istuskelee ja hieno on tuo sinisorsakin. Sateella onkin hyvä tehdä käsitöitä :)

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo "kaislikossa suhisee"...

  VastaaPoista
 4. Kiitos mummeli, Sude ja anja. Onhan se hyvä, että sataa, koska sitten lähtee kaikki ylimääräinen pöly pois ja saa luonnon vihertämään. Ne remonttihommat vain huolestuttaa....
  Nyt tämä vehe on kadottanut ne ainoatkin lukijat sivuiltani, missähän lie vika.

  VastaaPoista
 5. Tuo lukijoiden kohta tuntuu olevan nyt sitten vuorostaan hukassa blogeista. Ei näy kellään.

  VastaaPoista
 6. mummeli, kiitos kun kävit kertomassa karanneista lukijoista! Nytpäs paistaa meillä aurinko, välillä sataa kuitenkin kaatamalla...jokohan Sinullekin riittäis tällä erää?

  VastaaPoista