keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Meri, satakieli, ompelua, ukkosta....

Kotona taas, reissu jäikin lyhyemmäksi kuin olin alunpitäin tarkoittanut, mutta eipä haittaa. 'Poissa hyvä, mutta kotona paras', niinhän se menee.

Kyselin kyläpaikassani, että voisinkohan tehdä jotain sillävälin kun olette töissä?
'Ois mulla kyllä yks juttu sulle', sanoi talon T. Arvasin, mitä oli tulossa....jotain ompelusta varmaankin.

Oikeassa olin, hän oli ostanut sellaisen 40x145 pötkylätyynyn, joka kaipasi tyynyliinaa. Muovikassista löytyi sekalaisia kangaspaloja ja eikun ompelemaan.
Oli aika hassu työ, mutta sainpahan valmiiksi. Toisen teinkin sitten vanhasta pussilakanasta ja se olikin helpompi.

'Unikaveri'
Vaihtopäällinen

Ompelu-urakka oli aika hikinen, kun aurinko porotti ulkona täydellä teholla ja sisällä oli samanlainen kuumuus, mutta mummukka ei antanut periksi....tyynyn käyttäjä oli erittäin tyytyväinen :)

Ihanaa oli myös se, että Kaarinassa ei ollut ensimmäistäkään itikkaa!! Takapihalle mennessä vastassa oli vain lintusia, utelias orava ja oikein pullukka rusakko, aivan outo tilanne minulle...ei yhtään inisijää, ei tarvinnu huitoa, ei läiskiä eikä raapia ihoansa verille.

Yöt taas menivät näin , en ole koskaan kuullut ja olis kiva, jos minunkin kotona laulaisi muutkin kuin räkättirastaat. Soma lintunen lauloi myös yöllä olleen ukkosen aikana.

Junamatka kotiin kesti kuusi ja puoli tuntia, oli kuulema ukkonen vaurioittanut radan turvalaitteita. Eipä tuokaan tahtia haitannut, paitsi, että minulta loppui lanka, eikä ollut enää käsityötä!! Iltalehteä piti lukea edestä ja takaa moneen kertaan....kylläpä oli pitkästyttävää.

Nyt olen siitäkin eestä virkannut, virkannut ja virkannut...yllätys yllätys, bavariaa! Ostelin taas uusia lankoja, jotain sekalaista, ja kun saan työni valmiiksi, laitan taas kuvatuksia.

Loppuun vähän merenrantaa...

Merta näkyvissä.....
Nähdään taas......

4 kommenttia:

 1. Kauniita tyynyjä,ihan houkuttavat nojailemaan :) Vai on se Bavaria saanut Sinutkin pauloihinsa :) Innolla odotan tuloksia...

  VastaaPoista
 2. Olipa mukava ompelus siellä varmaan sinulle varattuna. Omistajalle kiva, kun teit vielä varavaarunkin.

  VastaaPoista
 3. Mummotellaan samalla seudulla. Hauska juttu.

  VastaaPoista
 4. Kiva kun olit liittynyt lukijakseni! Siitä tiesin tulla visiitille tänne, uskoakseni en ole ennen käynyt, mutta tulen kyllä toistekin. :) Paljon yhteistä meiltä taitaa löytyäkin.

  Onpa niin tuttua kangasta tuossa ylimmän kuvan tyynynpäällisessä, meillä on nimittäin samanlaiset pussilakanat.

  VastaaPoista