perjantai 6. huhtikuuta 2012

Ammuu!!


Lasitöissä tein vain niitä tiffany-juttuja ja sitten alkoi kai jo kevätväsymys painaa, niin en keksinyt mitä tekisin. Opehan tulee silloin avuksi ja hän näki minulla kivan kangaskassin, johon on piirretty toiselle puolelle yksi iso lehmän kuva ja toisella puolella on samanlaisia pieniä vaikka kuinka monta.

Ensimmäisen lehmäkassini sain aikoja sitten ollessani Käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksessa Petäjävedellä, Sinikka oli piirrellyt kivoja lehmiä ja nehän joutuivat sitten kankaalle ja kassiin...

"No, mitäpäs jos kokeilisit sulatustyötä? Tuo lehmä olis siihen oikein hyvä!", sanoi Anne ja  jep, jep, tuumasta toimeen ja nyt se on valmis!
Kuva on otettu Kansalaisopiston kevätnäyttelyssä, en ollut nähnyt lehmääni valmiina aiemmin. Siitä tuli ihana!!Tässä kuvassa on mallipiirros, josta sulatustyö sai alkunsa. Kiitos siitä Sinikalle!!Muutkin (ne muutamat) metallilanka- ja tiffanytyöni esillä, mutta en jaksanut kuvata kaikkia.....Nyt olen viikonlopun mummottamassa, joten

Nähdään taas......

10 kommenttia:

 1. Sähän oot oikee taiteilija! Hienoja töitä ja lehmä on ihan huippu. Espanjassa oli lehmä-tuotteita laidasta laitaan, ei varmaan sellasta kapistus ole mikä ei olis lehmäkuvalla somistettu.
  Onks uus Nalle-kuva tossa ylhäällä? Ihanku ois vaihtunu. Tai sitt mun silmissä on vikaa, tai muistissa;)
  Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Kristiina!! Taiteilija on kauniisti sanottu :) Lehmä onnistui minunkin mielestäni oikein hyvin.
  Nalle vaihtuu aina välillä, hän on Vieno ja ollut myös aiemmin esillä, on muuten minun 'lempinalleni' kotona ;)
  Hyvää Pääsiäistä myös Sinulle!

  VastaaPoista
 3. Kyllä on komea tuo friisiläis lehmä ja voi, miten kauniita kaikki nuo lasityöt, Kyllä olet taitava! Minulla on melkein samanlainen enkeli ikkunassa, mutta ei ona tekemä sentään ja tuo sydän alakuvassa vei sydämeni.
  Oikein hyvää pääsiäsi aikaa sinulle!

  VastaaPoista
 4. Hei Eeva
  Lehmä on fantastinen! Kyllä olet kätevä. Muutkin työt ovat kauniita. Hyvää Pääsiäistä sinulle täältä lahden takaa toivottaa Ulla

  VastaaPoista
 5. Hyvän tähen, kun on hieno, kekselijäs lehmän jatkojalostus. :) Mikä taakseen jättää, sen eestään löytää. Kaikilla tuotteilla on elinkaari, eräällä lehmällä se näyttää olevan hyvin pitkä. :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos mummeli, kiitos Ulla!! Hyvää Pääsiäistä teille molemmille!

  Sinikka; löysitpäs tänne ;) eikös tullutkin hyvä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, löysin ja hyvä tuli. Hauskaa pääsiäistä! :)

   Poista
 7. Ihana lehmä, tuli itsellekin inspiraatio lasitöihin.

  VastaaPoista
 8. Ihania käsitöitä sulla täällä Eeva! Paljon terveisiä vanhalta koulukaverilta Marjalta!

  VastaaPoista