tiistai 2. heinäkuuta 2013

Tattingin vuoro

Tatting needle vie taas mummoa mennessään.....kaivelin ohjekirjaset esille ja aloitin ihan alusta, oli vähän unohtunut miten neulaa pyöritellään langan kanssa.

Huomasin myös kansalaisopiston sivuilta, että siellä on kurssi käpypitsistä kiinnostuneille, joten sinne....en osaa tehdä näitä kävyllä ja haluan oppia myös sen :)

Samasta mallista on helpoin aloittaa.

*MatkijaMaija* halusi virkata myös näitä kauniita kirjanmerkkejä, Ojeen löysin täältä.Vettä on tullut taivaan täydeltä ja ukkostakin ihan riittävästi, mutta jospa nyt alkais tulla taas kauniita aurinkoisia päiviä. Ne muutamat kukat kukkapenkissäkin ovat kohta entisiä, jos niitä vielä riepotellaan...

Nähdään taas......

7 kommenttia:

 1. Taas sain yhden uuden ihmisen innostumaan neulatattingista, Villa Lankan Anna on innoissaan kunhan saa neulat hommattua.
  Mä tein noita kirjanmerkkejä pari kesää sitten ja annoin kavereille. Oli oikein tykättyjä. Helppo ja kaunis malli.

  VastaaPoista
 2. Niin somia kirjanmerkkejä jotta!
  Tuolla alemmassa postauksessa olevat pylväskuuset ovat jyhkeitä.
  Suloista suvi sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin tässä joku päivä sitten, että mummotettavien koulun pihassa on myös yksi surukuusi....käyn kuvaamassa sen jonain päivänä.

   Poista
 3. Kylläpä Eevamummolla on ihana blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sinipellavainen! Kesä on mennyt vähän 'vähillä' käsitöillä, mutta eiköhön se kohta taas virkisty...tämä mummo :)

   Poista
 4. Täällä myös yksi tatting-innostunut, tosin ei vielä mitenkään valmis, yksi kirja ja siitä kopioin kaikkea mahdollista. :) Kauniita, niin kauniita nämä sinun tekemäsi.

  VastaaPoista