perjantai 16. joulukuuta 2011

Odottelua vain

Siis Joulun odottelua, olisko tänään mattojenvaihto-päivä? Luultavasti, koska ei ole nyt mummotus-päivää :)

Pitäis vaan nousta tästä tuolilta ylös, ottaa imuri ja etsiä vielä siivousmieli jostain käsityölokerosta.....

Laittelin eilen jo vähän tonttuja sinnne tänne ja tuonne. Jouluiset verhotkin olen vaihtanut,  'Sinikka'-paperienkeli joutuu verhoon roikkumaan....aina Jouluna samalla paikalla, ollut vuosikausia. Ripustelen sinne myös paperinarusta, rose-kiekolla tekemäni tähdet, nekin ovat olleet paikallaan monena Jouluna :)

Tämä tonttu on kans aika vanha, en muista edes milloin olen sen saanut ja keneltä. Tontun alla olevan liinan voitin Sirpan arpajaisissa joskus....se on kaunis :)'Sinikka'

Eikä päivää ilman Joulupalloja...kullankimallusta ja hopeanhohtoa....jokohan riittäis?Nähdään taas.....

7 kommenttia:

 1. Kiitos vielä siitä s-postista. Nyt on laskuri poistettu, eikä pitäisi enää varottaa.
  Samoin meilläkin laitetaan vuodesta toiseen samat joulukoristeet ja suunnilleen samoille paikoille. Rakkain on 40vuotta vanha risa tonttukranssi :) Joulupalloja en ole ehtinyt yhtään tekemään, mutta jospa sitten joulunpyhinä.

  VastaaPoista
 2. Niitä mun joulupalloja ja lumihiutaleita yms. Melanie yritti myydä joulumyyjäisissä ja sitten kirpputorilla. Yhtään ei ole mennyt kaupaksi!
  Nättejä noi siniset pallot. Semmosia oisin ehkä tehnyt kotikuuseen, ehkä.

  VastaaPoista
 3. Joulukoristeiden säilyttäminen on vahvaa perinnettä ainakin meille ikääntyneille. Lapsuudessamme ei ollut tavarataivaita eikä paljon materiaaleja.
  Joulupallosi ovat ihania!

  VastaaPoista
 4. Kauniita joulupalloja, varsinkin tuo vihreä-kultainen miellyttää kovasti silmääni!

  Tuolta aikaisemmista päivityksistäsi löysin möbiushuivin ja youtubesta katselin jo ohjevideoitakin. Taitaa minulla sellainen lähteä joulun jälkeen puikoille, sen verran metkalta näytti!

  VastaaPoista
 5. Niitä semmosia helmitöitä kuin sulta sain kuusen, niin oli hurjan paljon yhdellä kirppismyyjällä täällä. Ilmeisesti tuollaista käsintekemistä harrastetaan täällä. Muutaa kässyä ei sitt ollutkaan ku pari huovutettua laukkua, mutt ne oli saksalaisilla.

  VastaaPoista
 6. Tutut joulukoristeet ne kaivetaan täälläkin esiin. Vanhimmat ovat lapsuudestani. Nyt nuo lapsuuteni muistot saavat kunniapaikan kodissani tarkoin harkituilla paikoillaan.
  Jonkun koristeen ostan joka vuosi, mutta senkin aina tarkoin harkiten. Kai sitä on liian vaativainen koristeiden suhteen.
  Mukavaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
 7. Sinullakin on niin kauniisti joulua laitettuna. Ihania sinun joulupallosi. tästä se suuri juhla pikkuhiljaa valmistuu.

  VastaaPoista