sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Mitähän tekis?

Kun ei ole oikein nyt mitään mitä tekis....keskeneräisiä on vaikka kuinka paljon, ei vaan oikein huvita tehdä mitään. Taitaa olla joku kevätväsymys tai mikä lie kummajainen ;)

Se Jyväskylän käsityömessureissu ei ollut oikein minun mieleeni.....siellä oli suurin osa vain valmiita tuotteita, ei tarvikkeita, joita olisin itse halunnut.
Mukaan tarttui kuitenkin vähän nuggetteja, 'pötkylöitä' kirjanmerkkejä varten ja yksi valmis tuote; pieni siili (magneetti), joka piti ostaa tietenkin omalle kylälle. Tämä siilin tekijä, ja monen muun ihanan lasityön tekija löytyy täältä.Viherlandiassa en ole ennen käynyt ja olihan siellä katseltavaa ja osteltavaakin olis ollu vaikka kuinka paljon. Ostin vain orvokkeja, olivat niin kauniita ja 'tarjouksessahan' ne ovat tähän aikaan vuodesta :)

Orkideavalikoima oli aivan ihastuttava!!! Toinen toistaan kauniimpia ja erikoisempia lajikkeita.

Tässä on vain pieni osa kaikista orkideoista

Sitten nämä kukat, jotka vievät ajatukset kesään....

Näitäkin tässä murto-osa

Keskimmäinen mummotettavani sai vihdoinkin kanteleen. Hän on siitä niin onnellinen ja nyt laulaakin mielellään mummollensa, kun saa säestyksen mukaan.

Soittimella ei ollut 'kääreenä' kun pahvilaatikko, joten kysymys kuului; voisinko tehdä siihen päällisen?  Ensimmäisenä tuli mieleeni kangas ja decoupage-systeemi. Eikun etsimään Saran kanssa kangasta kaapista....löytyi kauniita kukkasia....minä ostamaan arkena lakkaa (en kuitenkaan edellä mainittua) rautakaupasta. Sain vinkin Kiva-nimisestä lakasta ja sitä sitten laittelin ja olin innoissani.

Ei siitä tullut hyvä, pahviloota kupruili joistain kohti ja kun olen saivartelija, niin mietintämyssy päähän.....Minullahan on nallekarvoja joutilaana....ja Sara on tyytyväinen, vaikka on pahvikotelo, niin kantele on siellä 'pehmeässä' tallessa.

Käsin ompelin, kuten nalletkin....

Olen saanut yhden uuden lukijan lisää, tervetuloa outimarja!

Nähdään taas......

4 kommenttia:

 1. Oi,saavuinpa mielenkiintoseen blogiin:)
  Selailin tuossa tallinnan reissuasi.
  Kysyisinkin mitä hintaluokkaa tallinnassa langat ym.käsityötarvikkeet?
  Isännys lähössä toukokuun puolella ja muistilistaa kirjoittelen.:)
  Kello jo aika paljon ,jatkan huomenissa selailua.
  Kevät mieltä,täältä kinoksien takaa

  T.Riisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riisa! Olen ollut vain kerran Karnaluksissa ja muissa lanka- ym.kaupoissa, jos haluat tarkempia tietoja, kurkista Kristiinan blogiin.

   http://tiinas.vuodatus.net/

   Poista
 2. Väinämöinen olisi ihmeissään tuosta kanteleensuojapussista! :) Hauska ratkaisu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saran on vain vähän hankala kantaa sitä, joten pitää kehitellä sellainen 'reppumallinen' pussukka ;) , näin jossain blogissa ja se oli aika kiva.

   Poista