lauantai 22. maaliskuuta 2014

Korviksia käpyillen

Käpyilyä opetellessa olen saanut valmiiksi muutamat korvikset. Ne on pieniä, kivoja töitä valmistaa.

Tämän ohjeen ja alimmaisen
sain käpyilyopettaja Risto Lindholmilta
 
Tämä on sovellus suuremmasta käpyilytyön alusta,
jonka olen tallettanut joskus.
Lankana näissä on
DMC nro 20


Olen myös ostanut innostuksissani kirjan 'Suur Pitsiraamat' ja tietenkin Adlibriksestä. Kirja on eestin kielellä, kuvat ovat kyllä aika selviä, mutta pitääkö lähteä kielikurssille? Joutashan tuota....

Paljon on vielä opittavaa, löytäs vain innokkaita harrastajia ja opastajia. Netti on kyllä pullollaan ohjeita, mutta kivempi on käpyillä ryhmässä ja nähdä sekä tehdä itse - tarttuu paremmin muistiin.

Ongelmana on ollut myös värillisten käpyilylankojen saanti, paikallista myymälää ei ole ja Kuopion valikoimissa on vain valkeaa tai luonnonvalkeaa. Nettikaupoista löytyy, hinnat ovat mitä ovat ja lisäksi postikulut.

Aurinko paistaa ainakin täällä Suomen kolkassa, joten aurinkoista viikonloppua myös sinulle!P.S.  Valokuvien lisäämisestä on tullut jonkinlainen ongelma, joten jos ei onnistu, niin sitten kai  nämä vähäisetkin postaukseni saavat loppua.

Nähdään taas......


10 kommenttia:

 1. Ihania korviksia. Mitä kaikkea tuo suur pitsiraamat pitää sisällään? siis mitä tekniikoita?

  VastaaPoista
 2. löysin cdonin sivuilta tiedon että syksyllä olisiTaltsin kirja tulossa suomennettuna nimellä Suuri käpypitsikirja, pitääkin odottaa syksyyn

  VastaaPoista
 3. Kiitos kosotäti, Sinikka, Leenuliini ja routa! Tuossa Suur pitsiraamat -kirjassa on perusasioita ja sitten vaikeampia, ainakin kuvien perusteella ja sitten tuo suomentaminen tuottaa vaikeuksia. Kuvat ovat selkeitä, mutta minähän olenkin vasta aloittelija!
  Tuosta kirjan suomentamisesta en ole tietoinen.

  VastaaPoista
 4. Nämä ovat todellakin korvakoruja.
  Kauniita!

  VastaaPoista
 5. Kauniita koruja! Blogissani on haaste sinulle!

  VastaaPoista