sunnuntai 7. syyskuuta 2014

*Old Roses*

Nyt, kun Festival of Quilts Birminghamissa on mennyt menojaan, voin laittaa kuvan työstäni, joka oli siellä esillä. Suomalaisbrittiläisessä kangasvaihdossa ( Stash Challenge) oli kolmekymmentä työtä Suomesta.
Valitettavasti en ole nähnyt toisten töitä.

Paper piece -tekniikka.


Osa ruusun kankaista on värjätty käsin ja ne värit
ovat kuin vanhoista ruusuista - siitä työn nimi.

Kaikki näyttelyyn osallistuneet työt menevät maaliskuun puolivälissä 2015 Rauman tilkkupäiville. Saa nähdä, tuleeko työni kotiin vai jatkaako ns. matkalaukkunäyttelyn mukana vuoden tai pari.

Mukava oli osallistua vähän erilaiseen tapahtumaan, tilkkutyöt vievät mennessään....nyt on ollut kuitenkin pitkä väli edellisiin töihin. Johtunee kai siitä, kun vanhin sisareni siirtyi tilkkuilemaan pilvien päälle ja minulla ei ole sitä 'hoputtajaa' selän takana.

Nähdään taas......

11 kommenttia:

 1. Lämmin osanottoni. Kaunis ruusutyö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Aava. Sisareni poismenosta on kolmisen vuotta, mutta on vain yhtä ikävä.

   Poista
 2. Ruusutyö on tosi kaunis ja osaanottoni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kosotäti, Leenuskaa on ikävä vuosienkin jälkeen.

   Poista
 3. Oi miten kaunis ruusutyö.Olen pahoillani että "kirittäjäsi" on siirtynyt autuaammille tilkkumaille. kävisikö kukaan lukijasi uudeksi hoputtajaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, routa. Kyllä tämä käsityöympäristö on ihan hyvä 'kirittäjä', minun pitää löytää vain 'se jokin', kuten on tapana sanoa :)

   Poista
 4. Onpa kaunis työ!
  Lämmin Osanottoni.

  VastaaPoista
 5. Lämmin osanotto suruusi ja iso voimahali!
  Kaunis tilkkuruusutaulu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Tarina, näin syksyllä Leenuska on vain aina mielessä.

   Poista
 6. Tosi kiehtovat sivut. Joteskin tulen hulluksi kun näen tilkkutöitäsi. Nimittäin talokaupan yhteydessä "perin" suuren määrän kangaspaloja. Sormet syyhyvät, vaikka jo 20 vuotta sitten annoin ompelukoneen tyttärelle, joka ompeli hääpukuaan...Sitä ennen olin ommellut "kaiken mahdollisen" lapsille. Luulin, että se riittää. Mutta ei tainnut riittääkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos 'Tälle rannalle', tilkkutöitä on kiva tehdä, mutta kun aika ei riitä kaikkiin käsitöihin mitä haluaisin väkertää.
   Eikun ompelukonetta hankkimaan ja ompelemaan ;)

   Poista