perjantai 20. toukokuuta 2011

Eilen

No nyt saattaa paistaa aurinko tänään....tai sitten ei.

Eilen minulla oli nuorin mummotettava, 4v. Aaro, täällä rupattamassa. Hän halusi syödä aamupalan mummon luona, oli ottanut kuitenkin jugurtin ja mandariinin varuilta mukaan...mulla kun ei ole jugurttia ja yleensä tähän aikaan vuodesta vain omenia.
Ruisleipää, kevyt-pepperonia, maitoa, tomaattia, kurkkua, oma mandariini ja vielä mummon 'pikkujugurtti' =  pienenpieni rahkapurkki, jossa on ehkä yksi ruokalusikallinen. Tuollainen aamupala mummolassa.

Sitten lähettiin ulos, ensin mummon leikkikentälle, sieltä käveltiin pienen sillan yli Alinan leikkipuistoon, jossa olimme jonkun aikaa. Alkoi ripeksimään taas vettä, joten hitaasti kohti mummolaa. Ai niin, kävimme kyllä vielä maksamassa Siilinjärven Työnhakijoilta tiistaina ostamani piirakat.
Makaroonilaatikosta tuli oikein herkullinen tuoksu, kun tulimme sisälle ja hetihän sitä piti maistella....molemmat syötiin, kuin olis ollu ruoka-aika :)

Sitten Aaro halusi, että luen taas jälleen kerran saman satukirjan; *Oliver ja suuri koiranäyttely*. Aarosta kirjan loppu on paras, kun siinä sadussa oleva 'Rusetti'-niminen puudeli antaa pusun yllätyspalkintona 'Titon' poskelle. Tämä 'Tito' on vähän sellainen kulkukoira ja puudelithan ovat puudeleita.....

Joimme vielä päiväkahvit jäätelön kanssa ja sitten päikkäreille. Minäkin nukahdin, oli mukava kun pieni lapsi tuhisee vieressä, niin kai siinä vaipuu uneen.....Aaro nukkui tunnin, hänelle tuli vessahätä ja se kuulema herätti. Sitten alkoi taas piirtäminen, joka on kaikkien näiden kolmen mummotettavan harrastus. Mummon tietokoneella pelattiin vielä 'MahJongg'- ja 'pompulapeliä'. Yleensä en anna lasten käyttää konettani pelaamiseen, mutta joskus yhdessä....Sittenpä äiti soittikin, että tulee hakemaan lapsensa ja se oli sitten siinä.

Kalamieskin on käynyt katsomassa katiskaansa ja tässäpä onkin iloista kerrottavaa, kerrassaan herkullista!!

Savustettuja särkiä

Postikin oli käynyt lootallani ja tuonut Finnquiltin lehden ja pakettikortin 'embroidery'-kirjasta. Olen ehtinyt vain selata molemmat läpi, joten on vielä paljon luettavaa.

Lopuksi taas jotain vanhaa.......
Aarolle virkattua.
Lämmintä ja aurinkoista viikonloppua kaikille!

Nähdään taas..............

2 kommenttia:

 1. Nyt on niin ihana aurinkoinen aamu ja lämmintäkin luvataan. Mikäpä on taas mennessä luontoa ihailemaan.
  On ne nuo lastenlapset aarteita. Minun nuorin, tytttö, on parhaillaan armeijassa, mutta on sitten tuota neljättä polvea jo pienenmpiä.
  Lämmintä, iloista viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Hei Eeva-mummo,
  aivan ihana blogi! Tästä tulee hyvälle mielelle; arjen pieniäsuuria iloja ja niin kauniita, taitavia kädentöitä! Äidin ja kovasti kasvaneen pikkumiehen terveiset Porista.

  VastaaPoista