tiistai 29. marraskuuta 2011

Möbiusta minäkin

Käsitykeskuksessa näkyi olevan kurssi kyseiselle Möbius-huiville. Ajattelin kuitenkin ensin vilasta kuuklesta, oisko jossain ohjetta, on niin jännittävästi neulottu.
Ensimmäisenä tuli Sipi ja voi miten kauniita huiveja!! Hän on laittanut ohjeenkin mukaan, mutta kun en ymmärtänyt pätkääkään :(

En antanut periksi, löysin youtubesta oikein videon, jossa aloitus neuvotaan. Eikun opettelemaan, mutta ei ollut 100cm:n pyöröä, joten koetin lyhyemmällä, ei onnistunut. Sitten sain ostettua huutonetistä oikein bambu-pyörön, vaan eihän se kestänyt, muovi murtui mennen tullen ja palatessa. Kylläpä harmitti!!

Tässä hässäkässä sain suuren avun myös Sipiltä, kiitos Sinulle neuvoista!!

Mutta sitten Tampere pelasti minut, sain hyvän pyöröpuikon ja tässä on tulos. Kuvauspaikka on vain vähän hassu, mutta kyllähän tuosta saa selvän ;)

Lankana Puro ja kutosen pyörö.

Sitten taas ihania Joulupalloja....Tänään jos saisin valmiiksi Jouluenkelin, koska opisto jää lomalle ja hommat jatkuvat vasta tammikuussa :(

Kovin keskeneräinen vielä.

'Vanhin' mummotettavani, Siiri (10v, opettelee blogimaailmaa), sanoi eräänä päivänä, että 'mummo, mulla on sulle yllätys, elä kato'! No, enhän katsonut ja sitten kun sain katsoa, hän halusi antaa minulle kakkosluokalla tekemänsä nallen! Itkuhan minulta pääsi, oli kerrassaan ihana yllätys!! Kiitos Siiri vielä Sinulle!!

*Emilia*

Loppuun vielä erittäin kaunis kukkakimppu, jonka toi sunnuntaina minulle vanhimman sisareni mies. Kiitos!Kaikille taas oikein paljon kiitoksia kommenteistanne!!

Nähdään taas.......

4 kommenttia:

 1. Kaunis huivi! Joskus sitä vaan joutuu alussa vähän takkuamaan, niinkuin sinulla tämän puikkoseikkailu :)

  VastaaPoista
 2. Sinulla on taas niin kauniita töitä täällä.

  VastaaPoista
 3. No niin tuli valmiiksi huivi ja hieno se onkin! Tuo möbiuksen neulominen on ensin hiukan hankalaa mutta hyvillä välineillä se onnistuu :)
  Ihastuttavan nallen olet saanut, niin pieni ja herttainen :)

  VastaaPoista
 4. Voi kuinka ihana huivi! Taitaa mennä ja tutkia tuota ohjetta hänkin, kun ainakin yksi huivi pitäisi tässä saada tehdyksi.
  Kauniita kukkasia!!

  VastaaPoista