perjantai 10. kesäkuuta 2011

Varpuset, laituri, simpukat.....

Eilen aamupalaa syödessäni huomasin ison varpusparven nukkeruusupuskassa, ihmettelin, että mitäs ne nyt tekee ja sitten juppas, että tulivat syömään kirvoja! Kiitos varpuset, niitä on tullut ihan kamalan paljon, enkä oikein usko, että mäntysuopavesi auttaa tuohon määrään. En haluaisi käyttää mitään oikein tehokasta ainetta, koska silloin muutkin lentävät eläimet pääsevät hengestään. Oisko ideoita hävitykseen??

Nurmikonkin leikkasin eilen, sekin kasvaa aivan silmissä. En jaksanut olla takapihallani, vaan lähdin lapseni huusholliin.....siellä kun on talo aivan järven rannassa. T:llä on vielä paljon ulkorakennuspuuhia, vaikka (luultavasti) suurin urakka on jo takanapäin. Annan pojalleni ja hänen vaimolleen miljoona pistettä ja papukaijamerkin!! Talosta tuli erittäin kaunis, uudistunut rintamamiestalo.

Minähän vain makailen auringossa laiturilla (kyllä tiedän auringon...) ja uittelen varpaitani järvessä.....oli kyllä niin kylmää vettä, että en uskaltanut mennä uimaan.

Vielä ei ole laiturilla portaita...


Mummon hassut varpaatPari kolme tuntiahan siellä rannassa meni, tuuli sen verran, että ei tullut kuuma. Aurinko on kyllä just keskellä päivää ja vähän sen yli niin polttava, että eihän se ole terveellistä paistatella kovin pitkään. Iltapäivän ja illan olin melkein koko ajan sisällä, täällä on ihanan viileää!

Sitten ne simpukat :))     Olen katsonut Sirpan laukkumaratooni-virkkausta ja etsin joka paikasta tuon 'tavallisen' simpukkavirkkauksen ohjetta. En löytänyt, joten tein mummotettavien leikkimökkiin tällaisen harjoituskappaleen, jossa on kyllä simpukan näköisiä koukeroita (Suuri käsityökirja), ei oikein minkään näköinen malli - vähän sekava.


Sekavat simpukat.
Sitten katsoin uudelleen niitä Sirpan simpukoita, otin virkkuukoukun ja virkkasin.....siitä tuli sitten tällaista, kun olin saanut ensin mallikappaleen valmiiksi.

Ohutta kotiväkeä

Vähän raitaakin mukaan
Minun pitää kai tehdä tästä pienen pieni laukku, luultavasti näitä tulee olemaan kaksi....pienillä eroilla = pieniä tyttöjäkin kun on kaksi :)) 
Nyt lähden kauppaan, ai näin aikaisin? Niin, koska päivällä on NIIN kuuma, etten halua olla keskustassa siihen aikaan.....

Lämmintä viikonloppua Sinulle!!

Oiskohan vielä jotain vanhaa......ja viilentävää.....


Joulua odotellessa....
 Nähdään taas.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti